Author Topic: New stable image (1.1)  (Read 4517 times)

Offline luis.cuervo

  • Administrator
  • Top Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 11
  • -Receive: 64
  • Posts: 816
  • Karma: 114
    • View Profile
New stable image (1.1)
« on: November 15, 2013, 04:05:08 AM »
As promised, the 1.1 stable is released. If you have 1.0.1 stable will receive a update request. Make sure you have a wifi connection, because it's a big file. Once accepted, the download will start and the update will be applied. Once applied the device will reboot and you will get a Keon with a 1.1 stable operating system. All your data, contacts, etc. will be available.

If you have any other version, you will not receive any request with this update, so if you like to use the stable version you will need to flash the image that you can download from http://downloads.geeksphone.com/ (Latest Stable). Bear in mind that keeping your data when updating to this image is not supported and could cause many problems.

Once you flash this image or update it by FOTA you will only receive update request for stable images, not for "normal" 1.1 or any other version.

Offline Nils Holgersson

  • Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 1
  • -Receive: 0
  • Posts: 12
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: New stable image (1.1)
« Reply #1 on: November 18, 2013, 02:24:22 AM »
New Stable 1.1 works very nicely. However, data connection via 3G is lost. WiFi works fine.

Offline luis.cuervo

  • Administrator
  • Top Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 11
  • -Receive: 64
  • Posts: 816
  • Karma: 114
    • View Profile
Re: New stable image (1.1)
« Reply #2 on: November 18, 2013, 03:48:03 AM »
Data connection is tested and working ok. Maybe you neet do config APN or have low signal?

Offline Nils Holgersson

  • Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 1
  • -Receive: 0
  • Posts: 12
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: New stable image (1.1)
« Reply #3 on: November 18, 2013, 04:14:12 AM »
Thank you, is working again ;). Seems as if these settings were lost during the update.

Offline luis.cuervo

  • Administrator
  • Top Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 11
  • -Receive: 64
  • Posts: 816
  • Karma: 114
    • View Profile
Re: New stable image (1.1)
« Reply #4 on: November 18, 2013, 06:53:52 AM »
Everyone with this version will get a update today that fix some problems with locales.
« Last Edit: November 18, 2013, 07:58:54 AM by luis.cuervo »

Offline ifadey

  • Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 2
  • -Receive: 1
  • Posts: 38
  • Karma: 0
    • View Profile
    • iFadey
Re: New stable image (1.1)
« Reply #5 on: November 18, 2013, 07:47:40 AM »
Anyone with this version will get a update today that fix some problems with locales.

Cool!  :)

Offline andreaB

  • Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 12
  • Karma: -1
    • View Profile
Re: New stable image (1.1)
« Reply #6 on: November 18, 2013, 11:45:45 PM »
Hi
maybe it has been said already but i missed it. I was wondering which are the differences between the stable 1.1 and the other (unstable?) 1.1 version.
Thanks

Offline luis.cuervo

  • Administrator
  • Top Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 11
  • -Receive: 64
  • Posts: 816
  • Karma: 114
    • View Profile
Re: New stable image (1.1)
« Reply #7 on: November 19, 2013, 01:19:27 AM »
Some patches that fix some little bugs and some changes in branding.

Offline internaut

  • Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 2
  • -Receive: 0
  • Posts: 8
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: New stable image (1.1)
« Reply #8 on: November 21, 2013, 12:50:48 AM »
Thanks for the v1.1! Until now it's running stable and fast, nice work!
The only thing I still miss desperately is fixing the bug that prevents my KEON from charging with normal USB wall chargers :/ I still have to plug it into my laptop's USB every time I want to charge it :( But I'm not sure if this is an hardware issue.

Offline luis.cuervo

  • Administrator
  • Top Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 11
  • -Receive: 64
  • Posts: 816
  • Karma: 114
    • View Profile
Re: New stable image (1.1)
« Reply #9 on: November 21, 2013, 12:56:46 AM »
There is a problem with some chargers. We didnt identify whats exactly the problem, but some works and some other not. By example I use a Motorola original charger+cable and works without problem.